20111212

Lån med deg en Kindle DX i juleferien og les ebøker fra Amazon og pdf-dokumenter.

Reidar Bjorvatn ved UB skriver på Innaskjærs at:

Kindle DX er et lesebrett utviklet av nettbokhandelen Amazon. For å kunne lese på brettet registrerer du din egen konto i Amazon. Du kan kjøpe/laste ned:

· Artikler: Lastes ned ved hjelp av USB kobling. Lesebrettet fungerer som en USB minnepinne og filer kan kopieres på vanlig måte. Dokumenter må kun kopieres til katalogen Documents. Artikler i PDF format fra UBs tidsskriftarkiv kan kopieres til Kindle DX. Hos leverandøren Elsevier kan du laste ned artikler i mobilpocket format som er god å lese på Kindle DX. Man kan også abonnere på magasiner på brettet.

· Ebøker: Kan kjøpes direkte fra brettet på Kindle Store og blir belastet kredittkortet ditt. Bøkene vil være tilgjengelig for deg også etter brettet er levert. Kindlebøker kan leses på pc, mac, ipad og iphone i tillegg til Kindle. En del bøker som er falt i det fri kan lastes ned gratis.

· Kindle støtter ikke epub-formatet, som brukes av en del norske ebokaktører som f. eks. Digitalbok.no, men norske bøker i PDF-format kan leses på Kindle.

Løp og lån! :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar