20130827

UiABeta - hva tenker dere?

UiABeta er et nettsted for erfaringsdeling ved PULS ved UiA. PULS-ansatte blogger, legger ut teknologi nyheter o.l og det er utrolig bra. Men jeg ser at vi ikke helt er kommet i mål med den nødvendige interaktive biten, som var en av målsetningene for bloggen: UiABeta skulle være et sosialt nettsted der UiA-ansatte og studenter kan "dele og bruke" på tvers av enheter/fakulteter ved UiA.
Men hvordan i all verden får man til det?

I boka Hva ville Google Gjort? diskuterer journalist, twitrer, samfunnsdebattant og professor Jeff Jarvis problemstillinger i det digitale samfunnet. Han snakker med innovatørene fra de store nettsamfunnene, som f eks Mark Zuckerberg og får dem til å fortelle "hemmelighetene" bak sosiale nettsteder. Les Facebookgründerens interessante og overraskende åpne refleksjoner på side 63-64 i boka). På bakgrunn bokas oppfording om å "stille vanskelige spørsmål, gripe nye muligheter, revurdere, tenke nytt og skape nytt" kan kanskje si noe om hvordan UiABeta kan bli den åpne delingsplattform mange ved UiA ønsker seg/etterspør.

Kan f eks UiABeta bli et godt og interaktiv plattform for erfaringsdeling og innovasjon ved å gå fra dette:Til dette:


OM UiABeta:
UiABeta er en åpen delingsplattform ved Universitetet i Agder for utprøving og diskusjon av digitale verktøy og sosiale medier i læring, forskning og formidling. Vi inviterer deg til å dele dine erfaringer og teste ut nye ting i den digitale Universitetsbyen. [Kontakt]"

Hva tenker dere?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar