20170524

Mira Svartnes Thorsen

(født .........  i  ................ er en norsk journalist, festivalsjef og sentralstyrerepresentant og bystyrepolitiker i for Miljøpartiet de Grønne. Fra 200?  har hun arbeidet /arbeidet hun som (fyll inn...) som/med ......... Thorsen har .......er.......  i Kristiansand ......., Agder ........ og .........  

Bakgrunn

Birgitte Kleivset er oppvokst i ......, senere bosatt i Kvinesdal og Kristiansand. Ved ............. har hun arbeidet/utviklet  på ..........., og benyttes som ........... nasjonalt. Thorsen har siden (...) drevet .......... om...........


Diskografi (?)

I 200? etablerte Mira Svartnes Thorsen plateselskapet/.......... Karamakosmetics med ..................
 Honningbarna...... ...................
I 201? kom.......


Artikler/omtaler

 


 

Birgitte Kleivset

(født 17. august 1972 i Kristiansand er en norsk informasjonsspesialist, kunstner og samfunnsdebattant. Fra 2001 har hun arbeidet som universitetsbibliotekar ved Universitetsbiblioteket i Agder. Kleivset er styremedlem i Kristiansand Boligselskap, Agder Venstre og Norges Venstrekvinnelag.  

Bakgrunn

Birgitte Kleivset er oppvokst i Søgne, senere bosatt i Kristiansand. Ved Universitetet i Agder har hun forsket på e-bøker og sosiale medier, og benyttes som foredragsholder nasjonalt. Kleivset har siden (...) drevet bloggen Kleivspark om informasjonskompetanse, språk og læring.


Bøker

I 2013 gav Kleivset ut boka Blaude konsonanter: 1000 sørlandske ord og udtrykk i samarbeid med språkforsker Ingrid Kristine Hasund på Portal Forlag (nå Cappelen Damm Akademisk). I 2016 kom Sørlandsk Pegebog ut i samarbeid med kunstner Kine Hallend på samme forlag. Kleivset har studert ved Kunsthøgskolen i Bergen og produserer og selger keramiske produkter. I 2017 starttet hun podcasten Alltinget med Mira Svartnes Thorsen.


Artikler/omtaler

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar