20140107

Strategisk kommunikasjon

Anbefaler spennende arrangement om Strategisk Kommunikasjon. Dette gleder jeg med til: Arr Rheorica:

"Den 17. januar er det duket for Rhetoricas årlige fagdag, der temaet er STRATEGISK KOMMUNIKASJON. Hovedsalen, Sigrid Undset hus, kl 10.00. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Vi har hentet inn fire anerkjente og dyktige fagpersoner som skal dele sine erfaringer fra bransjen, nærmere bestemt:

  • Haakon Dagestad - seniorrådgiver i Firsthouse, tidligere Stabssjef for Erna Solberg.
  • Øystein Bonvik - gründer av PR-operatørene (nå Mereris), som nå jobber som rådgiver, skribent og foredragsholder. Bonvik ga nylig ut boken ”Suksess med egne medier”, som handler om virksomheters stadig økende bruk av egne medier.
  • Celin Huseby – nordisk kommunikasjonssjef for ekstern kommunikasjon i Mondelēz International, en matvaregigant som forvalter sjokolade, kjeks, sukkervarer, kaffe og pulverdrikker.
  • Eivind Ljøstad – sjefredaktør i Fædrelandsvennen, en stilling han har besittet siden 2010. Tidligere har han blant annet vært administrerende direktør i reklamebyrået Dale+Bang, samt sjefredaktør i Agderposten.
Påmelding
Strategisk kommunikasjon er et bredt og stadig mer aktuelt tema for bedrifter, organisasjoner og virksomheter i alle størrelser og fasonger. Denne dagen kan absolutt være matnyttig for deg i bransjen, du som kommunikasjons- eller mediestudent, lærer eller bare nysgjerrig på temaet.

Den store dagen rundes av på Rederiet, der det arrangeres en etterfest. Mer informasjon om festen og fullstendig program for dagen kommer snart".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar