20130801

Les norsk litteratur på Kindle

Ferierende i ein varm juli fikk jeg spørsmål fra Birgitte W om det går an å lese norske bøker på Kindle? Jeg svarte vel at - æhhh, tror jeg ville valgt iPad. Men Birgitte W undersøgte og fant gode svar! Svaret er selvfølgelig JA, og Birgitte W anbefaler å følge denne veiledninga fra bloggen Ebokhylla mi - en lesebrett og bokblogg. Ser nå at det også ligger informasjon på UBAs ebokside
r: uia.no/ebok, men siden det ikke står noe spesifikt om norske bøker, legger jeg ut lenka til "Ebokhylla" også her.  Ikke så lett med iPad ute i sola, der er e-blekkløsninga til Kindle-leseren bedre, meiner Birgittex2! :-)

2 kommentarer:

  1. Heisan og takk for linken (Marianne fra ebokhylla her :-) Ja det går flott å lese norske ebøker på Kindle, og nå kommer også flere nettbokhandlere som bokkilden.no - aschehoug.no - digitalbok.no med enkel send-to-Kindle løsninger. Det optimale vil være om Storytel legger til rette for lesing på Kindle. DA får vi en løsning som det blir schwung over. Så får man krysse fingrene og håpe!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for godt svar! Vi krysser fingrene nå for Storytel, Marianne! :D

      Slett